Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 15

Aktualności

10 Mar

Sportowa niedziela na PRz

12 marca br. Politechnika Rzeszowska będzie gospodarzem trzech imprez sportowych.
27 Lut

[FOTO] Za nami IV Mistrzostwa Polski Pracowników Szkół Wyższych w Siatkówce

W tym roku po raz pierwszy gospodarzem mistrzostw była Politechnika Rzeszowska. Nasza uczelnia spisała się na medal.
 
21 Lut

Zapowiedź IV Mistrzostw Polski Pracowników Szkół Wyższych w Piłce Siatkowej

Szesnaście drużyn (dwanaście w kategorii OPEN, cztery w kategorii 50+), dziesięć uczelni z całej Polski, trzydzieści cztery mecze siatkówki – oto, co czeka nas w najbliższy weekend.
30 Sty

[FOTO] Studenci PRz na Zimowych Mistrzostwach Polski w skokach do wody

Od 27 do 29 stycznia br. w Termach Maltańskich w Poznaniu trwały Zimowe Mistrzostwa Polski w skokach do wody.
 
18 Sty

Ogólnopolskie Mistrzostwa Polski Pracowników Szkół Wyższych w siatkówce

Ogólnopolskie Mistrzostwa Polski Pracowników Szkół Wyższych w piłce siatkowej o Puchar Rektora PRz są sportową imprezą, która z roku na rok cieszy się coraz większym zainteresowaniem.
09 Sty

[FOTO] LIDER POKONANY! BOHATER VASILIJ!

Do dużej niespodzianki doszło w świąteczny piątek w Rzeszowie. Faworyt tegorocznych rozgrywek, lider tabeli Dartom Bogoria, zostawił w Rzeszowie 3 punkty, i to mimo występu w składzie z Ligi Mistrzów.
 
05 Sty

Kolejne starcie w LOTTO Superlidze Tenisa Stołowego

Akademicka drużyna tenisa stołowego Fibrain G2A AZS Politechnika Rzeszów 6 stycznia br. zmierzy się z KS Dartom Bogoria z Grodziska Mazowieckiego.
16 Gru

[AUDIO] Pokopana ta piłka… Politechniczni studenci-sportowcy (2)

Konrad Dybaś to mistrz Polski we freestyle football i student Politechniki Rzeszowskiej.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję