Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 13

Aktualności

23 Sty

Zwiększona dotacja dla Ośrodka Kształcenia Lotniczego Politechniki Rzeszowskiej

Ministerstwo Infrastruktury zwiększyło dotację dla Ośrodka Kształcenia Lotniczego PRz. W roku 2020 wyniesie ona 7 328 000 zł.
22 Sty

Prof. dr hab. inż. Andrzej Sobkowiak w Radzie Doskonałości Naukowej

Z dniem 1 grudnia 2019 roku prof. dr hab. inż Andrzej Sobkowiak został wybrany do Rady Doskonałości Naukowej.
 
16 Sty

Przedstawiciele Politechniki Rzeszowskiej w Radzie Podkarpackiej Sieci...

Na Przewodniczącego powołano dr. inż. Grzegorza Bajorka, prof. PRz z Wydziału Budownictwa, Inżynierii Środowiska i Architektury Politechniki Rzeszowskiej.
20 Gru

[VIDEO] Relacja z konferencji Zagrożenia i wyzwania bezpieczeństwa...

Celem konferencji była analiza przemian zachodzących we współczesnej Europie na płaszczyźnie społeczno-kulturowej.
 
07 Gru

Wspomnienie Rektora Stanisława Koncewicza

Żegnamy cenionego naukowca, wychowawcę wielu pokoleń kadry naukowej, byłego Rektora Politechniki Rzeszowskiej.
26 Lis

Nowoczesna wtryskarka w Politechnice Rzeszowskiej

W dniu 25.11.2019 r. do Politechniki Rzeszowskiej została dostarczona najnowszej generacji wtryskarka firmy KraussMaffei.
 
18 Lis

Seminarium naukowe. Metody przyrostowe w Industry 4.0

Inicjatorem oraz orędownikiem prowadzenia badań związanych z rozwojem metod przyrostowych w Politechnice Rzeszowskiej jest prof. dr hab. inż. Grzegorz Budzik.
08 Lis

Dr inż. Bogusław Dołęga powołany do Prezydium Rady

Rada Główna Nauki i Szkolnictwa Wyższego dokonała wyboru dr. inż. Bogusława Dołęgi, przedstawiciela reprezentatywnych organizacji związków zawodowych do składu Prezydium Rady.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję