Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 2

Aktualności

19 Maj

Zaproszenie na spotkanie dla nauczycieli szkół średnich i pracowników firm...

Na spotkaniu zostaną zaprezentowane doświadczenia dotyczące międzynarodowych projektów dydaktycznych realizowanych w programie ERASMUS+.
18 Mar

Welcome Day

Politechnika Rzeszowska przywitała kolejną grupę Erasmusów z Belgii, Niemiec, Hiszpanii, Portugalii, Włoch, Turcji i Litwy.
 
14 Mar

Spotkanie naukowców w ramach projektu TOUCAN

Liderem międzynarodowego projektu TOUCAN jest Politechnika Rzeszowska, która realizuje go z partnerami z Cypru, Grecji, Portugalii, Turcji i Włoch.
08 Lut

Politechnika Rzeszowska członkiem European Marketing and Management Association

Członkostwo w European Marketing and Management Association oznacza kolejny krok w kierunku umiędzynarodowienia zarówno aspektów badawczych uczelni, jak i dydaktycznych.
 
24 Sty

Ambasador Wielkiej Brytanii z wizytą na Politechnice

Lotnictwo i kwestie związane z wprowadzaniem niskoemisyjnych źródeł energii to główne obszary potencjalnej współpracy z partnerami z Wielkiej Brytanii.
13 Sty

Wizyta przedstawicieli Donbaskiej Akademii Narodowej Budownictwa i Architektury

Na Politechnice Rzeszowskiej gościli naukowcy i studenci z Ukrainy.
 
05 Sty

Staż studencki w ramach programu IAESTE

IAESTE zrzesza studentów uczelni technicznych z całego świata, umożliwiając zdobywanie wiedzy i doświadczenia poza granicami swojego kraju oraz integracje międzynarodowe.
19 Lis

Stypendyści z zagranicy wybierają Politechnikę Rzeszowską

W ramach stażu prof. Angela Kim przeprowadziła zajęcia dla studentów i wygłosiła wykład w ramach III Międzynarodowych Warsztatów Doktorantów.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję